کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ


♛♛♛امام حسن (ع) برگزیده بخشایش گر♛♛♛
بخشش کریمانه  
ایمیل مدیریت
نویسنده وبلاگ
لوگوی وبلاگ


اوقات شرعی
تبلیغات

امام حسن (ع ) فرزند امیرمؤ منان على بن ابیطالب و مادرش مهتر زنان فاطمه زهرا دختر پیامبر خدا (ص ) است .

 

امام حسن (ع)

 

ولادت

امام حسن (ع ) در شب نیمه ماه رمضان سال سوّم هجرت در مدینه تولد یافت . وى نخستین پسرى بود كه خداوند متعال به خانواده على و فاطمه عنایت كرد. رسول اكرم (ص ) بلافاصله پس از ولادتش ، او را گرفت و در گوش راستش ‍ اذان و در گوش چپش اقامه گفت . سپس براى او گوسفندى قربانى كرد، سرش را تراشید و هموزن موى سرش - كه یك درم و چیزى افزون بود - نقره به مستمندان داد. پیامبر (ص ) دستور داد تا سرش را عطرآگین كنند و از آن هنگام آیین عقیقه و صدقه دادن به هموزن موى سر نوزاد سنت شد. این نوزاد را حسن نام داد و این نام در جاهلیت سابقه نداشت . كنیه او را ابومحمّد نهاد و این تنها كنیه اوست .

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 2 تیر 1395  ] [ 8:41 AM ] [ Fatemeh Rahmani ]
نظرات 0

 

از امام حسن (ع) سؤال‌ شد: شرف‌ چيست‌ ؟ فرمود : موافقت‌ با دوستان‌ و حفظ همسايگان‌ .
(تحف‌ العقول‌ ، ص‌ 228)

 

 

 

عجبا كار مسیحا كند این بوی نسیم 
 بارالها، زكجا می‏رسد این لطف عمیم 
 عطر گیسوی پیمبر بود این بویْ مگر 
 یا كه از باغ بهشت آید و جنات نعیم 
 یا رب این معجزه‏ها از اثر مقدم كیست 
 كه چنین باد صبا زنده كند عظم رمیم 
مگر از راه رسد شاه جوانان بهشت 
 كاورد بوی بهشت از همه سو پیك نسیم 
 خاكیان غرق سرورند، چو آید به زمین 
 گوشواری كه مزیّن شد از او عرش عظیم 
 تا كه نور «حسن» از منزل «زهرا» سر زد 
 طور ثانی شده آن خانه به موسای كلیم 
 میزبان گشته خدا و، پی اتمام كرم 
 شد به ماه رمضان جلوه گر آن نور قدیم 
 برتر از معجز شق القمر این جا بنگر 
 كامد آن شمس ضحی، ماه خدا گشت دونیم 
 خال رخسار «حسن» نقطه «بسم‏اللّه» است 
 خلق نیكوش بود معنی «رحمان» و «رحیم» 
 بحر حلم و كرمش را نبود پایانی 
 چون كه او مظهر اسماء «حلیم» است و «كریم» 
 نار نمرود اگر سرد شد از یمن خلیل 
 به خدا مهر «حسن» سرد كند نار جحیم


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 2 تیر 1395  ] [ 1:42 AM ] [ Fatemeh Rahmani ]
نظرات 0

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی از برگزاری مراسم افطاری به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی در این مرکز خبر داد.

دکتر محمد شوروزی در گفتگو با خبر نگار وبدا گفت : با حضور تعدادی از مسئولین دانشکده و پرسنل اورژانس 115 نیشابور این مراسم در شب میلاد کریم اهل بیت در مرکز مدیریت حوادث برگزار گردید.

وی در پایان به این نکته اشاره نمود :همه ساله با همت و مشارکت تکنسین های اورژانس  115 نیشابور این مراسم برگزار می گردد و امید است که با استعانت پرسنل از ائمه اطهار بتوانند خدمات خداپسندانه ای به مردم ارائه نمایند.


ادامه مطلب

[ سه شنبه 1 تیر 1395  ] [ 8:49 PM ] [ Fatemeh Rahmani ]
نظرات 0

مراسم افطاری هم زمان با شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) به همت کانون بسیج دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور95

 

 

به مناسبت ۳۱ خرداد ماه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید و همزمان با شب میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) مراسم ویژه‌ای به همت کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور برگزار شد.

 

امام جمعه نیشابور در مراسم روز ملی بسیج اساتید که با حضور جمع کثیری از مسئولان و استادان بسیجی در محل اردوگاه شهید رجایی باغرود برگزار شد، با توجه به اهمیت ماه مبارک رمضان، توصیه‌هایی به اساتید بسیجی کرد.

حجت الاسلام مقری به بیان بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با استادان دانشگاه‌ها در ماه مبارک رمضان پرداخت و از دانشگاهیان خواست که سخنان و رهنمودهای معظم له را سرلوحه امور خود قرار دهند.

در ادامه بیانیه کانون بسیج اساتید از سوی عباسعلی حلاجی مسئول کانون بسیج دانشگاه آزاد اسلامی قرائت شد در این مراسم از زحمات مسئول و جانشین بسج اساتید واحد نیشابور در لوح سپاسی قدردانی شد. در بخشی از لوح که به امضای دکتر جعفر سعیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور رسیده بود، با تبریک روز ملی بسیج اساتید سالروز شهادت جانسوز مجاهد نستوه شهید دکتر مصطفی چمران را فرصتی مغتنم شمرده و به یمن علم، بینش و تلاشهای شما در راه تبیین تفکر بسیج در دانشگاه این لوح تقدیم حضور عالمانه شما می‌شود.

در این مراسم با برگزاری جلسه قرآن در ابتدای برنامه فیلم «چ» برای حاضران اکران شد و سپس حاضران در مراسم افطار شرکت کردند که در برپایی آن علاوه بر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور معاونت سمای دانشگاه نیز همکاری داشتند.


ادامه مطلب

[ سه شنبه 1 تیر 1395  ] [ 1:52 PM ] [ Fatemeh Rahmani ]
نظرات 0

امام حسن (ع) فرمودند: 

به‌ درستى‌ كه‌ خداوند ماه‌ رمضان‌ را ميدان‌ مسابقه‌ خلق‌ خود ساخته‌ تا به‌ وسيله‌ طاعتش‌ به‌ رضاى‌ او سبقت‌ گيرند.
(تحف‌ العقول‌ ، ص‌ 239)

نرم افزار اندروید ، کریم آل طاها

 

 

 نرم افزار اندروید ، کریم آل طاها    

ویژه ولادت امام حسن (ع)

 
 ( حجم فایل 5.86 مگابایت )    ( تعداد دریافت 49 بار ) 
   

لینک دانلود

 

زندگي نامه

پيرامون صلح

سخنان

داستان

شعر

پيامک

 

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 1 تیر 1395  ] [ 1:29 PM ] [ Fatemeh Rahmani ]
نظرات 0

 " از امام حسن علیه السلام معنای کرامت و بزرگ منشی را پرسیدند؟فرمودند: بخشش پیش از خواهش و اطعام در هنگام قحطی. "

 

 

 

 

 

ستاره ‏های سو سو زن، در آسمان رمضان، نشسته بودند و ماه کاملِ درخشنده را تحسین می‏کردند. ناگاه، بارقه‏ای از زمین به پشت آسمان درخشیدن گرفت.
از آن بالادست دور، از آن ملکوت اوج گرفته، ستاره‏ ها دیدند که در زمین، ماه نورسیده‏ای در قنداقه متبرکش؛ به سمت آسمانیان لبخند می‏زند. دیدند که آغوش فاطمه، شکلی مادرانه به خویش گرفت و آن ماه منیر را به سینه فشرد و دیدند که مهتاب، از شرم آن رخساره روشن، سر در ابرها فرو کرد.


ادامه مطلب

[ سه شنبه 1 تیر 1395  ] [ 1:14 AM ] [ Fatemeh Rahmani ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By R A S E K H O O N :.

تعداد کل صفحات : 4 :: 1 2 3 4

درباره وبلاگ

نباید فراموش کرد که همواره «ضعف های» ماست که شیطان رابه طمع می اندازد. وبلاگ امام حسن مجتبی (ع) کریم اهل بیت مدیریت وبلاگ : فاطمه رحمانی
سخنان تصادفی از امام حسن مجتبی
زیارتنامه امام حسن مجتبی

آمار سایت
کل بازدید : 45620 نفر
كل مطالب : 83 عدد
کل نظرات : 57 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : سه شنبه 1 تیر 1395 
آخرین بروز رسانی : شنبه 6 مرداد 1397 
ساعت
دانشنامه امام حسن علیه السلام
آیه قرآن
پخش زنده حرم ها
پخش زنده حرم
لوگوی دوستان
پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون

تجلی غدیر

حقیقت نماز

فریاد کربلا

يا بقيه الله

لوگوی تاخچه ای معبر

لوگوي وب حديث عشق

غریب مدینه

منتظران ظهور فرج

 قاب های بهشتی